Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barrycadiz CF (795527) - Orik FC (313630) » 130826579: T21/J9/V

Liga 130826579 Información oficial sobre el partido 130826579 en Hattrick

15.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 9 / V.82 (5595)

Barrycadiz CF Alineación oficial del equipo 'Barrycadiz CF' en el partido 2 - 2 Santaka Beach Alineación oficial del equipo 'Santaka Beach' en el partido
0 - 1 Thorsten Gehringer (34')
Jovai?as Korociejus (37') 1 - 1
1 - 2 Alejandro Aguiar (57')
Jovai?as Korociejus (81') 2 - 2
Barrycadiz CF Alineación oficial del equipo 'Barrycadiz CF' en el partido 2 - 2 Santaka Beach Alineación oficial del equipo 'Santaka Beach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barrycadiz CF Alineación oficial del equipo 'Barrycadiz CF' en el partido 3 - 1 Santaka Beach Alineación oficial del equipo 'Santaka Beach' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrycadiz CF

Goles Goles

  • 109 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Borja Cristo després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Santaka Thorsten Gehringer, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jovaišas Korociejus va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 37.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors del BCCF amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 81, deixant Jovaišas Korociejus en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): BCCF enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Borja Cristo després que el jugador de BCCF li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 50 (Evento clima: sol, OK técnico): En Jovaišas Korociejus va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Santaka Beach

Goles Goles

  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alejandro Aguiar quedar desmarcat i marcar per a Santaka al minut 57. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Ramiro Astaburuaga va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 3. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Santaka va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Murat Eilert va quedar-se sol davant el porter Luuk Van Acker, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Thorsten Gehringer quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Santaka va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Alejandro Garrido va quedar-se sol davant el porter Luuk Van Acker, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Felix Topsch, jugador de Santaka, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 32. Grigore Apostolache, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 093 Minuto 75 (Lesión (no subst.)): Quan José Luis Goicoechea va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 75, Santaka sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Carlo Maria Diacci que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.