Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Buger´s Lightning (307525) - The Lucentum Club (435900) » 130826202: T21/J14/V

Liga 130826202 Información oficial sobre el partido 130826202 en Hattrick

20.10.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 14 / V.75 (5588)

Buger´s Lightning Alineación oficial del equipo 'Buger´s Lightning' en el partido 1 - 0 The Lucentum Club Alineación oficial del equipo 'The Lucentum Club' en el partido
Bernardo Poot (39') 1 - 0
Buger´s Lightning Alineación oficial del equipo 'Buger´s Lightning' en el partido 1 - 0 The Lucentum Club Alineación oficial del equipo 'The Lucentum Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Buger´s Lightning Alineación oficial del equipo 'Buger´s Lightning' en el partido 0 - 1 The Lucentum Club Alineación oficial del equipo 'The Lucentum Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buger´s Lightning

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Lightning van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Bernardo Poot.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Terry Johnson que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 58 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bernardo Poot, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 76 podia haver acabat en gol, però Juanma Jerez va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manole Câmpeanu de Lightning es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41, Puiu Lefter de Lightning es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

The Lucentum Club

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Lucentum va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Enrique Lagare va quedar-se sol davant el porter Serafín Avendaño, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Lucentum va estar a punt d'empatar al 41 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Miguel Ángel Sinca que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 260 Minuto 53 (Ocasión de falta): Amb 53 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Enrique Lagare va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Enrique Lagare al minut 57 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Aitor Barrios de Lucentum va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Antonio Alzamora de Lucentum va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.