Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. LLano (492017) - aryaas (119980) » 130825974: T21/J12/V

Liga 130825974 Información oficial sobre el partido 130825974 en Hattrick

06.10.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 12 / V.71 (5584)

C.D. LLano Alineación oficial del equipo 'C.D. LLano' en el partido 1 - 4 Sporting de Ponferrada Alineación oficial del equipo 'Sporting de Ponferrada' en el partido
Gualtiero Pascale (36') 1 - 0
1 - 1 Damien Morgan (38')
1 - 2 Corvin Jonathan Khuen-Lützow (61')
1 - 3 Panu Tolvi (81')
1 - 4 Faust Slump (89')
C.D. LLano Alineación oficial del equipo 'C.D. LLano' en el partido 1 - 4 Sporting de Ponferrada Alineación oficial del equipo 'Sporting de Ponferrada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. LLano Alineación oficial del equipo 'C.D. LLano' en el partido 0 - 4 Sporting de Ponferrada Alineación oficial del equipo 'Sporting de Ponferrada' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. LLano

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Kevin Ameneiro va treure un córner llarg cap al segon pal que en Gualtiero Pascale, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gerwin van Leur de LLano es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Richo Lest.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Gómez de Avellaneda de LLano es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): LLano va fer una substitució al minut 84. Jacky Borg va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Áron Jóna.

Sporting de Ponferrada

Goles Goles

  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 38 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Ponferrada. Damien Morgan el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): En Corvin Jonathan Khuen-Lützow donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 61 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Panu Tolvi de Ponferrada va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Ponferrada va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Faust Slump, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Corvin Jonathan Khuen-Lützow va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Nicanor Martín del Campo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Kevin Ameneiro va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Faust Slump, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 217 Minuto 85 (Ocasión evento especial cansancio): Estava tan cansat en Rafael Gómez de Avellaneda que es va abaixar les mitgetes de tan carregats que tenia els bessons. Faust Slump se'n va adonar i el va encarar al minut 85 però la cobertura al defensor va impedir que la jugada acabés en gol.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 Kevin Ameneiro va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mariusz Szypszak, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Damien Morgan va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Ponferrada estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.