Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

manumari7 (30632) - Lo Saben Los Negros (493038) » 130825967: T21/J10/V

Liga 130825967 Información oficial sobre el partido 130825967 en Hattrick

22.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 10 / V.71 (5584)

Salvatierra C.F. Alineación oficial del equipo 'Salvatierra C.F.' en el partido 1 - 3 Lo Saben Los Negros Alineación oficial del equipo 'Lo Saben Los Negros' en el partido
0 - 1 Patrice Chagnon (8')
0 - 2 Henri Perävainio (15')
0 - 3 Steeven Ricq (82')
Ernest Jorquera (85') 1 - 3
Salvatierra C.F. Alineación oficial del equipo 'Salvatierra C.F.' en el partido 1 - 3 Lo Saben Los Negros Alineación oficial del equipo 'Lo Saben Los Negros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Salvatierra C.F. Alineación oficial del equipo 'Salvatierra C.F.' en el partido 2 - 4 Lo Saben Los Negros Alineación oficial del equipo 'Lo Saben Los Negros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,3 % 67,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salvatierra C.F.

Goles Goles

  • 117 Minuto 85 (Gol evento especial cansancio): En Alejandro Rodríguez semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 85 de partit. En Ernest Jorquera del SCF s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En José María Uixera no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Gregori Tirado Torres va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Ernest Jorquera va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 79 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Pérez Gómez de SCF es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 83, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Luis Fernando Lapuente Mínguez de SCF va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lo Saben Los Negros

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Patrice Chagnon va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Henri Perävainio va aprofitar un error defensiu al minut 15, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Negros.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, Alejandro Rodríguez va pentinar un córner cap al segon pal que Steeven Ricq va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Lucio Castiñeiro va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan Ignacio García no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Óscar Sesma estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Rodríguez de Negros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.