Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Doom Assault R.C.D. (118032) - piramides club (308871) » 130822789: T21/J8/V

Liga 130822789 Información oficial sobre el partido 130822789 en Hattrick

08.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 8 / V.14 (5527)

Doom Assault R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Doom Assault R.C.D.' en el partido 3 - 2 EuroCadiz Alineación oficial del equipo 'EuroCadiz' en el partido
Marcin Staniewicz (11') 1 - 0
Marcin Staniewicz (39') 2 - 0
2 - 1 Przemys?aw Gurdziel (64')
2 - 2 Yiannis Apalidis (74')
Pedro Aguado Orea (80') 3 - 2
Doom Assault R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Doom Assault R.C.D.' en el partido 3 - 2 EuroCadiz Alineación oficial del equipo 'EuroCadiz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Doom Assault R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Doom Assault R.C.D.' en el partido 1 - 0 EuroCadiz Alineación oficial del equipo 'EuroCadiz' en el partido
Tiene suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doom Assault R.C.D.

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Pedro Aguado Orea sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Marcin Staniewicz que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Assault va aconseguir el 2 - 0 quan Marcin Staniewicz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 124 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va premiar Assault amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Pedro Aguado Orea va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Alfonso Estrela del Assault ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Lars van den Boom gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Yiannis Apalidis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Kevin Ahlkvist es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Lars van den Boom de Assault va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Alberto Silanes de Assault va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Antonio Fitero va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en Alfonso Estrela de Assault va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

EuroCadiz

Goles Goles

  • 153 Minuto 64 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Przemysław Gurdziel va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el EuroCadiz va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 64.
  • 140 Minuto 74 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de EuroCadiz el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Yiannis Apalidis va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): El EuroCadiz va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Yiannis Apalidis la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de EuroCadiz va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gaudenz Gasparini va sortir per sobre el travesser.
  • 253 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): EuroCadiz van seguir progressant per la banda dreta. Francisco Remotti Carbonell va tenir la seva oportunitat al minut 59, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 60 (Tirita (médico)): Emil Milaković es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.