Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella de Madrid (125142) - nyustis fc (31164) » 130820962: T21/J5/IV

Liga 130820962 Información oficial sobre el partido 130820962 en Hattrick

18.08.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 5 / IV.46 (3469)

Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido 3 - 2 rayo valenciano Alineación oficial del equipo 'rayo valenciano' en el partido
Juan Luis Gil (15') 1 - 0
Odol Portela (16') 2 - 0
Alberto Quero (31') 3 - 0
3 - 1 Patrice Sollberger (43')
3 - 2 Patrice Sollberger (67')
Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido 3 - 2 rayo valenciano Alineación oficial del equipo 'rayo valenciano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido 2 - 0 rayo valenciano Alineación oficial del equipo 'rayo valenciano' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella de Madrid

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gover Buijing va treure un córner llarg cap al segon pal que en Juan Luis Gil, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Amb 16 minuts jugats, en Odol Portela va augmentar l'avantatge de Estrella a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Estrella va aconseguir el 3 - 0 quan Alberto Quero va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Erik Danielsson quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Odol Portela va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jaime Abajo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Luka Wille va sortir coix del terreny de joc, substituït per Norman Netzker. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

rayo valenciano

Goles Goles

  • 154 Minuto 43 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Patrice Sollberger va significar el 3 - 1 al minut 43.
  • 154 Minuto 67 (Gol de penalti): valenciano va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Patrice Sollberger.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Patrice Sollberger va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de valenciano que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del valenciano sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Saverio Biscarini, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 64 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de valenciano van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Patrice Sollberger va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Peiteado de valenciano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Claus Nors de valenciano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Semblava que Matthys Baas s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.