Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHANEL (990507) - Gimnastica Burgalesa CF (437311) » 128410954: T21/R1

Copa 128410954 Información oficial sobre el partido 128410954 en Hattrick

18.07.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 1

CHANEL Alineación oficial del equipo 'CHANEL' en el partido 3 - 0 Ruzafa Atlético Alineación oficial del equipo 'Ruzafa Atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CHANEL Alineación oficial del equipo 'CHANEL' en el partido 1 - 4 Ruzafa Atlético Alineación oficial del equipo 'Ruzafa Atlético' en el partido
Tiene suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHANEL

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 els aficionats van embogir quan en Samuel Vacassy va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de CHANEL.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Adrián Rúa es va introduir dins la defensa central al minut 23, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CHANEL va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adrián Rúa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Samuel Vacassy va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a René Meingassner de CHANEL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Víctor Luque de CHANEL va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Simion Niculae va prendre el seu rol al minut 22.

Ruzafa Atlético

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Tomislav Vasilevski quasi aconsegueix empatar per Atlético al minut 21, però Mauro Gheza va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Fernando López Basaguren va entorpir al marcador d'en Walenty Jaromiński per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 250 Minuto 42 (Ocasión de falta): Iñaki Senra va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 42.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Atlético va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 62 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Iñaki Senra la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Atlético havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Atlético van seguir progressant per la banda dreta. Walenty Jaromiński va tenir la seva oportunitat al minut 83, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.