Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MARHUG (802096) - Real Murcia Club Fútbol (437203) » 128409815: T21/R1

Copa 128409815 Información oficial sobre el partido 128409815 en Hattrick

18.07.2007 12:15:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 1

MARHUG Alineación oficial del equipo 'MARHUG' en el partido 1 - 4 Ferrero C.F Alineación oficial del equipo 'Ferrero C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
MARHUG Alineación oficial del equipo 'MARHUG' en el partido 0 - 5 Ferrero C.F Alineación oficial del equipo 'Ferrero C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MARHUG

Goles Goles

  • 117 Minuto 79 (Gol evento especial cansancio): Diego Tabernas estava destrossat a aquestes alçades de partit. Francisco Salinas se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Michele Vanoni va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Fortes de MARHUG va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ángel Gebell de MARHUG es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

Ferrero C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ferrero prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Kristian Ernst.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al 26 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Ferrero augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sami Rasia es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, Ferrero va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Martinus Jansen.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Iñaki Pernas de Ferrero l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 54 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 2 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 2 la va desaprofitar José Antonio De la Rosa de Ferrero, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Iñaki Pernas de Ferrero va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 68 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 81 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 81 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Conrad Zimmermann. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.