Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Málaga C.F. (1369727) - El Morao (314195) » 128407840: T21/R1

Copa 128407840 Información oficial sobre el partido 128407840 en Hattrick

18.07.2007 12:15:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 1

Real Málaga C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Málaga C.F.' en el partido 4 - 3 RICOH ALL STAR Alineación oficial del equipo 'RICOH ALL STAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Málaga C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Málaga C.F.' en el partido 3 - 2 RICOH ALL STAR Alineación oficial del equipo 'RICOH ALL STAR' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,8 % 14,4 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Málaga C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Málaga va ser Raúl Puigverd.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Málaga va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Guus Frijters va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 120 Minuto 78 (Gol de falta): Málaga va agafar avantatge al minut 78 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Pau Llopart fent així el 3 - 2.
  • 123 Minuto 96 (Gol por la derecha): El jugador Guus Frijters de Málaga, després de 96 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 30 (Ocasión de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Pau Llopart, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Jaime Cerro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Balarezo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Víctor Tapia una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 54, però una magnífica aturada de Antonio Balarezo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Tapia.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pau Llopart de Málaga es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

RICOH ALL STAR

Goles Goles

  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Reggie Drenth va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 39 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 72 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Juan Gilberto Valdéz marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Reggie Drenth va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Baptiste Gattin ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Reggie Drenth de RICOH la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Denis MacGrath de RICOH la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Marco Magatti ocupà el lloc d'en Erwin Lüdingshausen al 23 minuts, dos minuts després que el jugador de RICOH quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Antonio Balarezo de RICOH va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Juan Luis Guitián va prendre el seu rol al minut 69.