Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

anem anem (777129) - ESKERIT (775201) » 128406771: T21/R1

Copa 128406771 Información oficial sobre el partido 128406771 en Hattrick

18.07.2007 12:15:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 1

f.c. joventut Alineación oficial del equipo 'f.c. joventut' en el partido 3 - 4 Inter de Mitente CF Alineación oficial del equipo 'Inter de Mitente CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
f.c. joventut Alineación oficial del equipo 'f.c. joventut' en el partido 0 - 1 Inter de Mitente CF Alineación oficial del equipo 'Inter de Mitente CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c. joventut

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del joventut sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jami Peurajärvi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 9 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del joventut sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Fernando Madrazo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 24 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jami Peurajärvi de joventut amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de joventut Björn Wallflod, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lolo Aladrén. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jami Peurajärvi de joventut, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Lolo Aladrén en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de joventut Ján Zdychavský, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lolo Aladrén. El marcador continuava 2 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de joventut Francisco Martínez de Tejada, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lolo Aladrén. El marcador continuava 2 - 3.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de joventut Rifat Gavrilović no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Lolo Aladrén es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.

Inter de Mitente CF

Goles Goles

  • 109 Minuto 49 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Jan Drozdowicz es va complicar la vida al minut 49 intentant esquivar Björn Wallflod en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del joventut, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Mitente van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 62, quan Pablo Abizanda va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Jan Drozdowicz va xutar magistralment una falta al minut 19 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alberto Torralba ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Alojzije Pusić va marcar al minut 43 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 Alojzije Pusić va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Tomás Ipalategui va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 56 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jan Drozdowicz va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Al minut 93 de partit, Alojzije Pusić quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): El jugador de Mitente Carlos Pagès va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Lolo Aladrén va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Mitente, Jan Drozdowicz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Mitente Alberto Torralba no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tomás Ipalategui es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Etiberto Nuñez de Mitente va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Mitente Alexandre Lesaint va intentar enganyar Tomás Ipalategui amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de Mitente Gregorio Hierro no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tomás Ipalategui es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.