Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almiranteee Team (794575) - los cuaprag (438227) » 128406544: T21/R1

Copa 128406544 Información oficial sobre el partido 128406544 en Hattrick

18.07.2007 12:15:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 1

Atletico Castreiro Alineación oficial del equipo 'Atletico Castreiro' en el partido 3 - 4 los cuaprag Alineación oficial del equipo 'los cuaprag' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Castreiro Alineación oficial del equipo 'Atletico Castreiro' en el partido 0 - 2 los cuaprag Alineación oficial del equipo 'los cuaprag' en el partido
Tiene bastante suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Castreiro

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Castreiro va ser Bato Rikovic.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Cantekin Karakurt de Castreiro aconseguir un gol al minut 69 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Keimpe van der Bergh va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 26 de joc.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Teun van den Muijsenberg, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marin Rajkovačić.
  • 512 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Marin Rajkovačić de Castreiro per doble groga al minut 28.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Steffen Keiser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Silvio Cota de Castreiro, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Branko Matijević en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Alejandro López va xutar fora per a Castreiro, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Teun van den Muijsenberg de Castreiro va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Julian Holtkoetter de Castreiro va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Castreiro Steffen Keiser, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Branko Matijević. El marcador continuava 3 - 4.

los cuaprag

Goles Goles

  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Axel Edening el va rematar Mariano Juan Pereira amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 164 Minuto 81 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de cuaprag al minut 81. Axel Edening va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Axel Edening va marcar al minut 14 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del cuaprag que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mariano Juan Pereira, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Vilmos Kozák va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Javier Millo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del cuaprag que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Axel Edening, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de cuaprag, Axel Edening, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, David Bau va xutar fora per a cuaprag, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de cuaprag, Mariano Juan Pereira, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Branko Matijević de cuaprag va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de cuaprag Keimpe van der Bergh, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Javier Millo. El marcador continuava 3 - 4.