Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LA cantabriña fc (123560) - Desconesion (118783) » 128405822: T21/R1

Copa 128405822 Información oficial sobre el partido 128405822 en Hattrick

18.07.2007 12:30:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 1

Talaya F.C Alineación oficial del equipo 'Talaya F.C' en el partido 5 - 4 pinaosteam Alineación oficial del equipo 'pinaosteam' en el partido
3 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 3 / 5
1 / 1 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 2 / 3
1 / 2 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
1 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 2
1 Evento 51xTarjetas 0
1 Evento 09xLesiones 0
48 % Posesión 45' 52 %
46 % Posesión 90' 54 %
Normal Táctica Normal
Talaya F.C Alineación oficial del equipo 'Talaya F.C' en el partido 5 - 4 pinaosteam Alineación oficial del equipo 'pinaosteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Talaya F.C Alineación oficial del equipo 'Talaya F.C' en el partido 2 - 2 pinaosteam Alineación oficial del equipo 'pinaosteam' en el partido
Tiene bastante suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,8 % 20,1 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Talaya F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Gilles Meillasson va donar a Talaya un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): Talaya va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Daniel Girón va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Daniel Girón de Talaya va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Talaya va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 94 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Vasco da Gama ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Pilot de Talaya va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Stefan Podeanu de Talaya va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. John Ivett va prendre el seu rol al minut 85.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Gilles Meillasson va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Talaya Adrián Cairós no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francesc Brito es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Jorge Valiente de Talaya va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Talaya John Ivett va intentar enganyar Francesc Brito amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Marco Pilot de Talaya va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Daniel Girón de Talaya, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Francesc Brito en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.

pinaosteam

Goles Goles

  • 153 Minuto 18 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, pinaosteam seguien lluitant fins al final. Al minut 18, fruit d'aquests esforços, Pablo Da Lalibera va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 81, el jugador visitant Yury Lunaev va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Alfredo Bar Cendón que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Oscar Corbalán quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Pablo Da Lalibera va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de pinaosteam Yury Lunaev no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Demetrio Cavalcanti es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Alfonso Rubio de pinaosteam anava molt fort i col·locat però Demetrio Cavalcanti no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Francesc Brito de pinaosteam va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Timoteo Silva de pinaosteam anava molt fort i col·locat però Demetrio Cavalcanti no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de pinaosteam, Oscar Corbalán, col·locà la pilota just a les mans d'en Demetrio Cavalcanti. El marcador: 5 - 4.