Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albaidense U.D (312229) - _olimpic_ (307989) » 128405518: T21/R1

Copa 128405518 Información oficial sobre el partido 128405518 en Hattrick

18.07.2007 12:30:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 1

los avechuchos Alineación oficial del equipo 'los avechuchos' en el partido 4 - 5 Villa C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los avechuchos Alineación oficial del equipo 'los avechuchos' en el partido 1 - 4 Villa C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los avechuchos

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alois Auer ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, avechuchos es posava per davant 1 a 0.
  • 107 Minuto 76 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ágoston Hercegfalvy semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a avechuchos. Qui ho havia de dir! 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ryan Luu de avechuchos es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 107 (Lesión leve): En Ágoston Hercegfalvy de avechuchos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Zoheir Er-Rihani va prendre el seu rol al minut 107.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Alois Auer va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Frank Roodenburg de avechuchos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Richard Zanussi en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Heine Laursen, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Richard Zanussi va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de avechuchos i 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ryan Luu de avechuchos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Marian Hudureanu va clavar el 4 - 4 per a avechuchos amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de avechuchos Marcello Guerrini va intentar enganyar Richard Zanussi amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.

Villa C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 23 minuts Eduardo Gómez va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Eugenio Acapulco que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Villa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Villa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eugenio Acapulco, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, un refús desafortunat de Heine Laursen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antero Barroso no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Ture Ebdrup va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Stefan Vervaeke va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Heine Laursen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stoffel van Os de Villa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stefan Vervaeke es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Stefan Vervaeke va xutar fora per a Villa, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Aymeric Hans anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Villa.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Villa José Alberto Barbón no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Heine Laursen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Villa, Eugenio Acapulco, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Tancredo Usodemar de Villa anava molt fort i col·locat però Heine Laursen no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.