Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villafranca cf (799096) - Sporting Canillejas (441117) » 128405307: T21/R1

Copa 128405307 Información oficial sobre el partido 128405307 en Hattrick

18.07.2007 12:30:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 1

Barrufets F.C. Alineación oficial del equipo 'Barrufets F.C.' en el partido 0 - 2 Sporting Canillejas Alineación oficial del equipo 'Sporting Canillejas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barrufets F.C. Alineación oficial del equipo 'Barrufets F.C.' en el partido 0 - 1 Sporting Canillejas Alineación oficial del equipo 'Sporting Canillejas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrufets F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Barrufets sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Telmo Ventura, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El Barrufets va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Odol Cabra va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Toni Álvarez Cabiro de Barrufets amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ernst Wolfbusch.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernst Wolfbusch de Barrufets va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): Després de 45 minuts jugats, Toni Álvarez Cabiro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ander Miras.

Sporting Canillejas

Goles Goles

  • 171 Minuto 45 (Gol por el centro): En Oriol Fontquerni donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 45 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Adrián Ürmösi de Sporting l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 73 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Johan Laciga haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Sporting al minut 9.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Sporting va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Rubén Doiras va quedar-se sol davant el porter Javier Torrijos, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Marco Antonio Gallardo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Javier Torrijos, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Larrea de Sporting es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.