Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Black_shadows (492978) - cañon sporting b (776326) » 128404347: T21/R1

Copa 128404347 Información oficial sobre el partido 128404347 en Hattrick

18.07.2007 12:30:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 1

The Indian That Men Do Alineación oficial del equipo 'The Indian That Men Do' en el partido 3 - 2 candascos Alineación oficial del equipo 'candascos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Indian That Men Do Alineación oficial del equipo 'The Indian That Men Do' en el partido 0 - 2 candascos Alineación oficial del equipo 'candascos' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Indian That Men Do

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Indian sabia com jugar al contraatac, i al minut 7, Jarle Smith va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Indian va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 75, quan Jarle Smith, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.
  • 142 Minuto 99 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jarle Smith de Indian va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Manuel Quesada haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Indian al minut 61.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Per Mårtensson de Indian va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 69 (Tirita (médico)): Jarle Smith va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

candascos

Goles Goles

  • 163 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador visitant Anders Stensson va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 10 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): candascos agafava avantatge al minut 66 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ignacio Alemán Pardo amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): candascos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Yotam Yehiel va desviar el xut final de Elazar Pallares després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 60 (Ocasión de falta): Javier Sanz va xutar magistralment una falta al minut 60 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip candascos Ramon Muntaner quasi marca al minut 70 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alessandro Esposito l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean-Jacques Van Damme.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38, Manuel Quesada de candascos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.