Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartan Athletics (121244) - supermegaMadrid (123525) » 128403612: T21/R1

Copa 128403612 Información oficial sobre el partido 128403612 en Hattrick

18.07.2007 12:30:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 1

The Warriors Gladiators Revengers Alineación oficial del equipo 'The Warriors Gladiators Revengers' en el partido 2 - 7 R.C.D. Querubines Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Querubines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
The Warriors Gladiators Revengers Alineación oficial del equipo 'The Warriors Gladiators Revengers' en el partido 1 - 8 R.C.D. Querubines Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Querubines' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Warriors Gladiators Revengers

Goles Goles

  • 104 Minuto 43 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Stefan Holtel va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Gladiators: 2 a 4 al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 58 (Ocasión de falta): Stefan Holtel va xutar una falta al minut 58 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

R.C.D. Querubines

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Querubines prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ramón Meldi.
  • 109 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Dario Hulsman se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Iván Reguero que va anotar el 1 - 1 per a Gladiators sense cap impediment.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Dario Hulsman que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jorge Pavón de Querubines l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 38 de partit.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Fernando Tejera va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ermanno Facchin arribés a peus de Fernando Tejera, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Querubines el 2 - 5.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Anders Mårtensson, que va ser qui va marcar 2 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, Querubines va augmentar el seu avantatge a 2 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ermanno Facchin.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Prospero Mari es va quedar sol davant del porter, al minut 79. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón Meldi de Querubines amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Passats 73 minuts de joc, en Camilo Bernardino de Querubines va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.