Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vanaheim AF (118175) - Huesca City (440171) » 128403133: T21/R1

Copa 128403133 Información oficial sobre el partido 128403133 en Hattrick

18.07.2007 12:30:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 1

Club Real de Futbol Alineación oficial del equipo 'Club Real de Futbol' en el partido 1 - 2 vengadores Alineación oficial del equipo 'vengadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Real de Futbol Alineación oficial del equipo 'Club Real de Futbol' en el partido 0 - 3 vengadores Alineación oficial del equipo 'vengadores' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Real de Futbol

Goles Goles

  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): Diego Aranda va donar a Futbol un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Félix Bonilla del Futbol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexander Falkenström.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35 del partit, Alexander Falkenström de l'equip Futbol, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guarino Donadeo de Futbol es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): Futbol es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Eulalio Pérez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Guarino Donadeo al camp.

vengadores

Goles Goles

  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 63, quan Xan Aparisi Miralles va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 71, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Viktor Wiktorp es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Fermín Santoro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nicola Grieco, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Xan Aparisi Miralles va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Alex Johnsen, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Viktor Wiktorp de vengadores va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): vengadores es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Andy Schaal no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Rune Huiskes al camp.