Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bobcats FK (994031) - Atletico Roceño (124739) » 128400385: T21/R1

Copa 128400385 Información oficial sobre el partido 128400385 en Hattrick

18.07.2007 12:45:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 1

Bobcats FK Alineación oficial del equipo 'Bobcats FK' en el partido 4 - 5 Phantom Team C.F Alineación oficial del equipo 'Phantom Team C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bobcats FK Alineación oficial del equipo 'Bobcats FK' en el partido 0 - 2 Phantom Team C.F Alineación oficial del equipo 'Phantom Team C.F' en el partido
Tiene mucha potra 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bobcats FK

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bobcats contenien la respiració mentre en Marc Corderro s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Bobcats va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Marc Corderro, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bobcats va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de David Ferré va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després David Ferré de Bobcats va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Bobcats va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Guillermo Iskowitz en un 1 contra 1 amb el porter Bonifacio Pérez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oscar Rábago de Bobcats la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Rafael Bujeda de Bobcats, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Bonifacio Pérez en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Guillermo Iskowitz de Bobcats, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Bonifacio Pérez en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Hermenegildo Calvino, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Bonifacio Pérez va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Bobcats i 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bobcats Oscar Rábago, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Bonifacio Pérez. El marcador continuava 4 - 4.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Luigi Cenci de Bobcats va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Phantom Team C.F

Goles Goles

  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 77 minuts quan Andres Manopella va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Phantom.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Arnold Monnereau, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Phantom va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Iván Tamames va quedar-se sol davant el porter Jeroni Teixidó, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): El Phantom creava perill des de la dreta al minut 6, però en Jeroni Teixidó, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Javier Ángel Picazo desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Phantom van seguir progressant per la banda dreta. Javier Ángel Picazo va tenir la seva oportunitat al minut 25, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Arnold Monnereau va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jeroni Teixidó no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mãrgãrit Vasilescu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 94 (Ocasión por el centro): Al minut 94 de partit, Andres Manopella quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Javier Ángel Picazo de Phantom va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Rafał Pawlak de Phantom, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jeroni Teixidó en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Phantom, Fadri Iberg, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Arnold Monnereau, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jeroni Teixidó va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Phantom i 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Bonifacio Pérez de Phantom anava molt fort i col·locat però Jeroni Teixidó no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Jonas Liedström va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.