Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Abumeyan.T (120880) - J_U_M (49096) » 128399282: T21/R1

Copa 128399282 Información oficial sobre el partido 128399282 en Hattrick

18.07.2007 12:45:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 1

Hoplitas Alineación oficial del equipo 'Hoplitas' en el partido 0 - 5 Utopia del Esperanto F.C. Alineación oficial del equipo 'Utopia del Esperanto F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hoplitas Alineación oficial del equipo 'Hoplitas' en el partido 0 - 2 Utopia del Esperanto F.C. Alineación oficial del equipo 'Utopia del Esperanto F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hoplitas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Hoplitas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 31, però Pedro Lage va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Juan Bada de Hoplitas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Adrián Revenga tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Utopia del Esperanto F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, Esperanto es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Fernando Santoro es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 32, Esperanto va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jonas Grønås.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Maël Pillet va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Fernando Santoro va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 117 Minuto 81 (Gol evento especial cansancio): Juan Bada estava destrossat a aquestes alçades de partit. Jonas Grønås se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Esperanto quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Víctor Checa va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Maël Pillet, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Esperanto va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Nélson do Mato de Esperanto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Harder de Esperanto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.