Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mahumas (1421287) - Alcoverjoaquimjubilacio (486816) » 128398536: T21/R1

Copa 128398536 Información oficial sobre el partido 128398536 en Hattrick

18.07.2007 12:45:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 1

WILDTEENTEAM Alineación oficial del equipo 'WILDTEENTEAM' en el partido 1 - 2 KALOR S.A. Alineación oficial del equipo 'KALOR S.A.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
WILDTEENTEAM Alineación oficial del equipo 'WILDTEENTEAM' en el partido 0 - 3 KALOR S.A. Alineación oficial del equipo 'KALOR S.A.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WILDTEENTEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de WILDTEENTEAM va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ramón Larice va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Niels Ebbe Olsen de WILDTEENTEAM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simon Hertzberger de WILDTEENTEAM es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Niels Ebbe Olsen de WILDTEENTEAM es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 85.

KALOR S.A.

Goles Goles

  • 109 Minuto 9 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en José María Verdejo se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Gregorio Baranda que va anotar el 1 - 0 per a WILDTEENTEAM sense cap impediment.
  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 en Javier Arévalo Morales va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 112 (Gol por el centro): KALOR agafava avantatge al minut 112 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jorge Tamudo amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jorge Tamudo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 219 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a KALOR va estar a punt d'arribar en un córner. En Manuel Donadeu va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Jorge Tamudo va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Es duien 54 minuts de partit jugats quan José María Verdejo va estar a punt de posar per davant a KALOR amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Frank Cáceda va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tonny Jensen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): José María Verdejo va marcar al minut 102 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Rafael Correas de KALOR va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antonio Marina va prendre el seu rol al minut 83.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Antonio Marina de KALOR va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. José Ibáñez va prendre el seu rol al minut 87.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 107 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Tonny Jensen no li va importar gens ni mica.