Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steagua del botijo (1333452) - .Mes Que Un Club. (1458168) » 116310804: T20/J12/X

Liga 116310804 Información oficial sobre el partido 116310804 en Hattrick

16.06.2007 14:25:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 12 / X.3483 (182050)

Steagua del botijo Alineación oficial del equipo 'Steagua del botijo' en el partido 0 - 3 Repicatruges Alineación oficial del equipo 'Repicatruges' en el partido
0 - 1 Anatole Tricoire (26')
0 - 2 Anatole Tricoire (34')
0 - 3 Ermes Palamara (35')
Steagua del botijo Alineación oficial del equipo 'Steagua del botijo' en el partido 0 - 3 Repicatruges Alineación oficial del equipo 'Repicatruges' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steagua del botijo Alineación oficial del equipo 'Steagua del botijo' en el partido 0 - 2 Repicatruges Alineación oficial del equipo 'Repicatruges' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua del botijo

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Iancu Sima haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Steagua al minut 13.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Víctor de Paula no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Víctor Laín Valenzuela de Steagua va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Rico Reyes de Steagua es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Repicatruges

Goles Goles

  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Adrián Gomeza va acabar en una passada genial cap al jugador de Repicatruges Anatole Tricoire, que va marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Repicatruges va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kim-Andre Aaland, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Anatole Tricoire que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 35 de partit va donar a Repicatruges l'avantatge per 0 - 3. Ermes Palamara en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Giuseppe Mozzon va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 22. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Anatole Tricoire, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Anatole Tricoire va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Iancu Sima quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eugenio Bertolino, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Emmanuel Autheman es va quedar sol davant del porter, al minut 87. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Giuseppe Mozzon es va quedar sol davant del porter, al minut 88. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuseppe Mozzon de Repicatruges es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Passats 78 minuts de joc, en Kim-Andre Aaland de Repicatruges va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): Després de 90 minuts jugats, Sergio Magallón es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Miguel García Arrafán.