Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hertzwatt Club de Fútbol (1455482) - Real Termi F.C. (1435297) » 116299414: T20/J6/X

Liga 116299414 Información oficial sobre el partido 116299414 en Hattrick

05.05.2007 14:25:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 6 / X.3147 (181714)

Mas Rampinyo C.F. Alineación oficial del equipo 'Mas Rampinyo C.F.' en el partido 0 - 2 KNIONS Alineación oficial del equipo 'KNIONS' en el partido
0 - 1 Roberto Spinozzi (44')
0 - 2 Ognen Dzingo (83')
Mas Rampinyo C.F. Alineación oficial del equipo 'Mas Rampinyo C.F.' en el partido 0 - 2 KNIONS Alineación oficial del equipo 'KNIONS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mas Rampinyo C.F. Alineación oficial del equipo 'Mas Rampinyo C.F.' en el partido 1 - 1 KNIONS Alineación oficial del equipo 'KNIONS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,8 % 4,9 % 75,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mas Rampinyo C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 22 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Tino García-Norro va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Rampinyo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Frédéric Marrot va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 212 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Barcelos va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 45, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rampinyo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Carlos Barcelos, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Frédéric Marrot de Rampinyo es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Joaquim Jorge Alvarenga va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Rampinyo puguin veure en Hugo Veloso jugant de nou; ja que al minut 40 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Víctor Liste el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 095 Minuto 45 (Lesión): Frédéric Marrot va sortir coix del terreny de joc, substituït per Pablo Seivane. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

KNIONS

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, el KNIONS va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Roberto Spinozzi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Passaven 83 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ognen Dzingo va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Javier Estremera al minut 48, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Xamín Gutiérrez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. KNIONS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Massimiliano Cavallin de KNIONS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Soriano Ascariz de KNIONS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Stephen Brayshaw no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ercan Baykut.