Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los alvaros (1580782) - cd villamediana (124029) » 116290828: T20/J3/X

Liga 116290828 Información oficial sobre el partido 116290828 en Hattrick

14.04.2007 14:25:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 3 / X.3155 (181722)

Club Aragón Alineación oficial del equipo 'Club Aragón' en el partido 3 - 2 OS MENTIREIROS Alineación oficial del equipo 'OS MENTIREIROS' en el partido
Sergio Jofresa (2') 1 - 0
Nicolau Doria (31') 2 - 0
2 - 1 Genís Vieira (32')
2 - 2 Raúl Esquerdo (33')
Romeo Barriga (85') 3 - 2
Club Aragón Alineación oficial del equipo 'Club Aragón' en el partido 3 - 2 OS MENTIREIROS Alineación oficial del equipo 'OS MENTIREIROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Aragón Alineación oficial del equipo 'Club Aragón' en el partido 1 - 1 OS MENTIREIROS Alineación oficial del equipo 'OS MENTIREIROS' en el partido
Tiene suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Aragón

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 2 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Sergio Jofresa llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Aragón a 2 - 0. Nicolau Doria va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Passats 85 minuts, Romeo Barriga, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Aragón es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Pedro Lens es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 224 Minuto 53 (Ocasión de penalti): En Sergio Jofresa va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 53, però el porter visitant Juan Sergio Cirueña el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Alfredo Mulet de Aragón es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ricard Viladegut després que el jugador de Aragón li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Ricard Viladegut va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Aragón estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

OS MENTIREIROS

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Raúl Esquerdo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Genís Vieira va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 32.
  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Raúl Esquerdo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Jacobo Agustín, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jon Gastón que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Alberto Estébanez Cubero va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MENTIREIROS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Esquerdo de MENTIREIROS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Elano Oliveros ocupà el lloc d'en Raúl Esquerdo al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de MENTIREIROS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.