Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villaporculin del Monte 2.0 (30638) - Esta nos retira (1585768) » 116286290: T20/J1/X

Liga 116286290 Información oficial sobre el partido 116286290 en Hattrick

31.03.2007 14:25:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 1 / X.3837 (182404)

bashiliskos Alineación oficial del equipo 'bashiliskos' en el partido 2 - 1 Athletico Cantabria Alineación oficial del equipo 'Athletico Cantabria' en el partido
0 - 1 Paco Vallado (32')
Rubén Irles (50') 1 - 1
Julio Pérez (67') 2 - 1
bashiliskos Alineación oficial del equipo 'bashiliskos' en el partido 2 - 1 Athletico Cantabria Alineación oficial del equipo 'Athletico Cantabria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bashiliskos Alineación oficial del equipo 'bashiliskos' en el partido 2 - 0 Athletico Cantabria Alineación oficial del equipo 'Athletico Cantabria' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bashiliskos

Goles Goles

  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): Corria el minut 67, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. bashiliskos s'avançava en el marcador després que en Julio Pérez xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Mateo Jiménez Rota va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de bashiliskos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Francisco Paternina va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de bashiliskos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sergi Roldán de bashiliskos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Athletico Cantabria

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Paco Vallado va llençar el penal ras arran de pal.
  • 109 Minuto 50 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 50 minuts Jan Alís es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Rubén Irles que d'un gran xut va marcar per a bashiliskos el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Carles Tasias va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 2 de joc.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Emilio del Bosque, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jan Alís es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guillermo Molero de Athletico es va guanyar la targeta groga merescudament.