Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ubarroiak (1597453) - Verdiblanco Balompié (1460983) » 116286258: T20/J8/X

Liga 116286258 Información oficial sobre el partido 116286258 en Hattrick

19.05.2007 14:25:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 8 / X.3835 (182402)

Atlético Villacedré Alineación oficial del equipo 'Atlético Villacedré' en el partido 2 - 3 Atlético Zaragoza C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Zaragoza C.F.' en el partido
Miquel Torras (15') 1 - 0
Diego Patiño (29') 2 - 0
2 - 1 Manuel Rojas Aguado (39')
2 - 2 Víctor García (83')
2 - 3 Filipe Nascimento (88')
Atlético Villacedré Alineación oficial del equipo 'Atlético Villacedré' en el partido 2 - 3 Atlético Zaragoza C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Zaragoza C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Villacedré Alineación oficial del equipo 'Atlético Villacedré' en el partido 1 - 2 Atlético Zaragoza C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Zaragoza C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Villacedré

Goles Goles

  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): El jugador Miquel Torras de Villacedré es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Diego Madariaga Sáenz és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Diego Patiño perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Villacedré van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 3 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Marcos Díez, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): Al minut 16, Marcos Díez gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Atlético Zaragoza C.F.

Goles Goles

  • 150 Minuto 39 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Atlético sembla que dona bons resultats perquè al minut 39, Manuel Rojas Aguado va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 83 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Víctor García.
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): Atlético va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kamil Stebelski, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Filipe Nascimento que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Víctor García de Atlético, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Manuel Rojas Aguado va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Manuel Rojas Aguado quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Atlético creava perill des de la dreta al minut 77, però en Frederico Macedo, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Víctor García desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manuel Rojas Aguado estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Alessandro De Vitis, als 86 minuts, va fallar per ben poc.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Kamil Stebelski quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Filipe Nascimento. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Filipe Nascimento de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.