Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vinealafesta (1460803) - Loconautas Revenge (1457128) » 116285194: T20/J8/X

Liga 116285194 Información oficial sobre el partido 116285194 en Hattrick

19.05.2007 14:25:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 8 / X.3353 (181920)

Mochilos Fc Alineación oficial del equipo 'Mochilos Fc' en el partido 3 - 2 Racing-mo de uvas Alineación oficial del equipo 'Racing-mo de uvas' en el partido
Roi Fachico (34') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Quintanilla (38')
1 - 2 Julián Moreno (56')
Enrique Gómez de Espinosa (72') 2 - 2
Flavio Eiger (75') 3 - 2
Mochilos Fc Alineación oficial del equipo 'Mochilos Fc' en el partido 3 - 2 Racing-mo de uvas Alineación oficial del equipo 'Racing-mo de uvas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mochilos Fc Alineación oficial del equipo 'Mochilos Fc' en el partido 1 - 1 Racing-mo de uvas Alineación oficial del equipo 'Racing-mo de uvas' en el partido
Tiene suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,7 % 35,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mochilos Fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Roi Fachico de Mochilos aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Enrique Sáenz Hernández va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Mochilos, Enrique Gómez de Espinosa, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 124 Minuto 75 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 75 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Flavio Eiger llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Flavio Eiger es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Mochilos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Flavio Eiger, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 42 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Luises es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Wojciech Para s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 65 de partit, quan un jugador de Mochilos, en Flavio Eiger, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Racing-mo de uvas

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 38. L'anotador per Racing-mo va ser Alejandro Quintanilla, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 170 Minuto 56 (Gol de falta): Al minut 56, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Julián Moreno posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Racing-mo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jorge Godinho va desviar el xut final de Arnaud Moussay després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Paolo Nasi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 41 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Rogelio Puerto de Racing-mo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rogelio Puerto va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Racing-mo va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Després de 82 minuts jugats, Julián Moreno es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Álvaro Sánchez Ochoa.