Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cienfu FC (994060) - los angeles united (1338582) » 116265625: T20/J2/X

Liga 116265625 Información oficial sobre el partido 116265625 en Hattrick

07.04.2007 14:25:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 2 / X.2191 (170518)

BuscadoresDelInfierno Alineación oficial del equipo 'BuscadoresDelInfierno' en el partido 5 - 2 Los Flipao Alineación oficial del equipo 'Los Flipao' en el partido
0 - 1 Abel Montiel (24')
Rudie Veenbaas (32') 1 - 1
Alberto Izquierdo (42') 2 - 1
Rudie Veenbaas (43') 3 - 1
Patrick Buscemi (50') 4 - 1
Alberto Izquierdo (61') 5 - 1
5 - 2 Luis Navas (77')
BuscadoresDelInfierno Alineación oficial del equipo 'BuscadoresDelInfierno' en el partido 5 - 2 Los Flipao Alineación oficial del equipo 'Los Flipao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
BuscadoresDelInfierno Alineación oficial del equipo 'BuscadoresDelInfierno' en el partido 9 - 0 Los Flipao Alineación oficial del equipo 'Los Flipao' en el partido
Es un cenizo 8.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BuscadoresDelInfierno

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Rudie Veenbaas va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. BuscadoresDelInfier empatava el partit, 1 a 1, al minut 32.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats van embogir quan en Alberto Izquierdo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de BuscadoresDelInfier.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Rudie Veenbaas va incrementar l'avantatge de BuscadoresDelInfier amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Patrick Buscemi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, BuscadoresDelInfier va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alberto Izquierdo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 44 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Luigi Antonio Montella estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Martí Oliveres gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antoni Roqué va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alberto Izquierdo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Szymek Szafaryn de BuscadoresDelInfier amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Miguel Vardeci de BuscadoresDelInfier amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Daniel Forcadell, de BuscadoresDelInfier, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Claudio Rudian el va substituir.
  • 095 Minuto 71 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Rudie Veenbaas va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pedro Mendoza.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Rudie Veenbaas estava fent un bon partit.

Los Flipao

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Abel Montiel quedar desmarcat i marcar per a Flipao al minut 24. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): El jugador Luis Navas de Flipao es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 5 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Flipao va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Abel Montiel no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anfós Rovira de Flipao va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fidel Batlle de Flipao va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abel Montiel de Flipao la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Moisés Velilla de Flipao va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): Pere Guerrero, de Flipao, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Fidel Batlle el va substituir.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Emanuel Ascarrunz va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Diego Valbuena.