Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rotauste.c.s (1590432) - albal (991769) » 116261600: T20/J4/X

Liga 116261600 Información oficial sobre el partido 116261600 en Hattrick

21.04.2007 14:25:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 4 / X.2566 (170893)

Sacred Soldiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Sacred Soldiers F.C.' en el partido 2 - 4 real club recreatibo de huelva Alineación oficial del equipo 'real club recreatibo de huelva' en el partido
José Luis Artigas (10') 1 - 0
Alberto Franqueza (32') 2 - 0
2 - 1 Tudor Bãlan (55')
2 - 2 Víctor Falera (63')
2 - 3 César Aguado (64')
2 - 4 César Aguado (73')
Sacred Soldiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Sacred Soldiers F.C.' en el partido 2 - 4 real club recreatibo de huelva Alineación oficial del equipo 'real club recreatibo de huelva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sacred Soldiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Sacred Soldiers F.C.' en el partido 3 - 1 real club recreatibo de huelva Alineación oficial del equipo 'real club recreatibo de huelva' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sacred Soldiers F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en José Luis Artigas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Soldiers.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Alberto Franqueza de Soldiers va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafael Candenas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Izmendi de Soldiers es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Raúl Izmendi va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

real club recreatibo de huelva

Goles Goles

  • 153 Minuto 55 (Gol por la derecha): recreatibo van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 55 quan Tudor Bãlan sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Víctor Falera va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 63.
  • 174 Minuto 64 (Gol de penalti): Al minut 64 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. César Aguado va llençar el penal ras arran de pal.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Al minut 73 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. César Aguado va enviar el seu xut al fons de la porteria: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Tudor Bãlan va fer una jugada per la banda esquerra, però Ignasi Medina Guzmán va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): recreatibo van seguir progressant per la banda dreta. Iván Pacheco va tenir la seva oportunitat al minut 37, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Iván Pacheco, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Iván Pacheco va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Pacheco de recreatibo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luciano Galeão de recreatibo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 61 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 61 de partit, quan un jugador de recreatibo, en Rafa Dengra, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79, Tudor Bãlan de recreatibo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.