Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c. chorras barcelona (1368577) - Flixatleti club (1421442) » 116260600: T20/J4/X

Liga 116260600 Información oficial sobre el partido 116260600 en Hattrick

21.04.2007 14:25:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 4 / X.2524 (170851)

Racing de Buenavista Alineación oficial del equipo 'Racing de Buenavista' en el partido 3 - 2 Palma del rio Alineación oficial del equipo 'Palma del rio' en el partido
Ermes Lanci (20') 1 - 0
Ermes Lanci (21') 2 - 0
2 - 1 Pau Cervelló (35')
Joaquín Valer (50') 3 - 1
3 - 2 Pau Cervelló (54')
Racing de Buenavista Alineación oficial del equipo 'Racing de Buenavista' en el partido 3 - 2 Palma del rio Alineación oficial del equipo 'Palma del rio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Racing de Buenavista Alineación oficial del equipo 'Racing de Buenavista' en el partido 5 - 0 Palma del rio Alineación oficial del equipo 'Palma del rio' en el partido
Tiene mala suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Buenavista

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Ermes Lanci va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Buenavista.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21, Buenavista va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ermes Lanci, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Buenavista va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joaquín Valer progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Väinö Harto va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pedro Zavala Valdés de Buenavista va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Väinö Harto va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Väinö Harto de Buenavista va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Palma del rio

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats de Palma van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Pau Cervelló va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 108 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 2 s'ha de veure repetit: en Aurelio Maio de Palma va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Pau Cervelló, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ignacio Sole haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Palma al minut 31.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): El Palma va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Aurelio Maio la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Urko Cabellos per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 79, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Néstor Raso de Palma es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 75 va fer que Pau Cervelló de Palma hagués d'abandonar el terreny de joc. Iñigo Camiñas va entrar al terreny de joc per suplir-lo.