Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

asdfasdfasdfs (1419966) - Tirkha's team (1599600) » 116255580: T20/J11/X

Liga 116255580 Información oficial sobre el partido 116255580 en Hattrick

09.06.2007 14:25:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 11 / X.2340 (170667)

Umbrella Team Alineación oficial del equipo 'Umbrella Team' en el partido 0 - 2 Tirkha's team Alineación oficial del equipo 'Tirkha's team' en el partido
0 - 1 Albano Peláez (24')
0 - 2 Abel Melchor (71')
Umbrella Team Alineación oficial del equipo 'Umbrella Team' en el partido 0 - 2 Tirkha's team Alineación oficial del equipo 'Tirkha's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Umbrella Team Alineación oficial del equipo 'Umbrella Team' en el partido 3 - 1 Tirkha's team Alineación oficial del equipo 'Tirkha's team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,9 % 6,8 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Umbrella Team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Isidre Pons del Umbrella ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Carlo De Milato va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jaime Villar va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Passats 60 minuts de joc, en Aday Sáenz Tabernero de Umbrella va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Tirkha's team

Goles Goles

  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de José Sierra Morales arribés a peus de Albano Peláez, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Tirkhas el 0 - 1.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, Tirkhas va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Abel Melchor, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Javier Vargas Morales va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en José Sierra Morales rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 280 Minuto 53 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 53 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 280 Minuto 65 (Ocasión de falta): Martín Guillamas va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Ramón Brualla que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Jacinto García de Barbón, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 66 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tirkhas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): Ramón Brualla va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.