Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barertza (1414350) - F.C.Sovi (775773) » 116235159: T20/J1/X

Liga 116235159 Información oficial sobre el partido 116235159 en Hattrick

31.03.2007 14:20:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 1 / X.1638 (166893)

Piqueras CF Alineación oficial del equipo 'Piqueras CF' en el partido 1 - 2 The Fountain Alineación oficial del equipo 'The Fountain' en el partido
Jorge Plaza (5') 1 - 0
1 - 1 Daniel Codes (31')
1 - 2 Daniel Codes (66')
Piqueras CF Alineación oficial del equipo 'Piqueras CF' en el partido 1 - 2 The Fountain Alineación oficial del equipo 'The Fountain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Piqueras CF Alineación oficial del equipo 'Piqueras CF' en el partido 2 - 0 The Fountain Alineación oficial del equipo 'The Fountain' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piqueras CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Jorge Plaza, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Piqueras per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Rubén Arnáez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Eloy Guini va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Rubén Arnáez va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Revuelta Coll de Piqueras es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 28 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 28 va fer que Alfredo Guaso de Piqueras hagués d'abandonar el terreny de joc. Xosé Prada va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Antonio Revuelta Coll ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

The Fountain

Goles Goles

  • 164 Minuto 31 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Daniel Codes marqués l'empat. Al minut 31 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 107 Minuto 66 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Daniel Codes semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Fountain. Qui ho havia de dir! 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Daniel Codes quasi aconsegueix empatar per Fountain al minut 19, però Christophe Martineau va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Isidro Pemán no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Erik Polledo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fountain va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Daniel Codes va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erik Polledo.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 54 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 54 va fer que Antonio Pernas de Fountain hagués d'abandonar el terreny de joc. Fernando Nacarino va entrar al terreny de joc per suplir-lo.