Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las marinas (1332488) - amaika (1601237) » 116214173: T20/J5/X

Liga 116214173 Información oficial sobre el partido 116214173 en Hattrick

28.04.2007 14:20:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 5 / X.1085 (166340)

el pinillo Alineación oficial del equipo 'el pinillo' en el partido 1 - 1 f.c.llaurado Alineación oficial del equipo 'f.c.llaurado' en el partido
0 - 1 Samuel Clar Montes (37')
Naser Essa El-Chamid (77') 1 - 1
el pinillo Alineación oficial del equipo 'el pinillo' en el partido 1 - 1 f.c.llaurado Alineación oficial del equipo 'f.c.llaurado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
el pinillo Alineación oficial del equipo 'el pinillo' en el partido 2 - 3 f.c.llaurado Alineación oficial del equipo 'f.c.llaurado' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 13,9 % 61,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el pinillo

Goles Goles

  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Cihangir Mehfer sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Naser Essa El-Chamid que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): pinillo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Geoffroy Valin en un 1 contra 1 amb el porter Francisco Durão, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Al minut 10, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Amb 36 minuts disputats, Cihangir Mehfer gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Francisco Durão va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pinillo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ville Saranen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): El jugador de pinillo Oscar Pernas quasi va assolir l'empat al minut 69 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 75 minuts, en Lars Amerlinck no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Silvestre Patrick de pinillo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 67 de partit, quan un jugador de pinillo, en Tyge Heintze, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

f.c.llaurado

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Samuel Clar Montes va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Tyge Heintze va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manuel Guexar. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Zoca Vianna va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Andrin Ruggeri, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.