Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Likers Teem (119242) - titinho (1455268) » 116201803: T20/J8/X

Liga 116201803 Información oficial sobre el partido 116201803 en Hattrick

19.05.2007 14:20:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 8 / X.3403 (181970)

Asitunapartía Alineación oficial del equipo 'Asitunapartía' en el partido 0 - 3 Real Zargoza S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Zargoza S.A.D' en el partido
0 - 1 George Badea (72')
0 - 2 Harry Farmer (75')
0 - 3 George Badea (77')
Asitunapartía Alineación oficial del equipo 'Asitunapartía' en el partido 0 - 3 Real Zargoza S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Zargoza S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Asitunapartía Alineación oficial del equipo 'Asitunapartía' en el partido 1 - 2 Real Zargoza S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Zargoza S.A.D' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,4 % 5,6 % 74,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asitunapartía

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Majarón Rubio va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Asitunapartía se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Diego Besategui va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Asitunapartía se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Luis Javier Gipoulou va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 78 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Simon Puzyrev de Asitunapartía va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Jim Svensson de Asitunapartía va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Froilán Vilachá va prendre el seu rol al minut 39.

Real Zargoza S.A.D

Goles Goles

  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): En George Badea va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Harry Farmer de Zargoza l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 75 de partit.
  • 117 Minuto 77 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Vladimir Wellens, que quasi sense aire va regalar la pilota a George Badea de Zargoza, que, amb energies de reserva, va fer el 0 - 3. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Zargoza que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jesús Ignacio Moreno, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, George Badea quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Harry Farmer després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Āris Nātre va poder desviar-lo a córner.