Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Infin (794668) - Atlético Cacahuito (1420408) » 116194022: T20/J8/X

Liga 116194022 Información oficial sobre el partido 116194022 en Hattrick

19.05.2007 14:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 8 / X.2395 (170722)

R.C.D. Infin Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Infin' en el partido 3 - 2 Águilas del Lucero Alineación oficial del equipo 'Águilas del Lucero' en el partido
0 - 1 Stefano Cannavaro (18')
0 - 2 H?d?r Görener (25')
Bernard Matoc (38') 1 - 2
Cleo Short (53') 2 - 2
Meidan Shapira (82') 3 - 2
R.C.D. Infin Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Infin' en el partido 3 - 2 Águilas del Lucero Alineación oficial del equipo 'Águilas del Lucero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
R.C.D. Infin Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Infin' en el partido 3 - 5 Águilas del Lucero Alineación oficial del equipo 'Águilas del Lucero' en el partido
Tiene un resultado normal 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,3 % 49,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Infin

Goles Goles

  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Bernard Matoc, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a R.C.D..
  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 53, Cleo Short de R.C.D. empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Meidan Shapira va donar a R.C.D. un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Ramírez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 40, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gonzalo Ramírez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): R.C.D. per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 76, quan Mario Casetti va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zhao Wei Hong de R.C.D. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): Alberto Grandolfo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Águilas del Lucero

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): En Hemmo Rietbroek entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Águilas, un peu providencial d'en Stefano Cannavaro va situar el 0-1 al panell digital.
  • 184 Minuto 25 (Gol de penalti): Águilas va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Hıdır Görener va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hıdır Görener que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 61 (Ocasión de falta): En Hıdır Görener va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 61. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Stefano Cannavaro de Águilas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Magnus Kjellskär de Águilas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Juan Café de Águilas va abandonar el terreny de joc després de 32 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Luis Jado va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 68 (Tirita): Passats 68 minuts de joc, en Chema Zavallos de Águilas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.