Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. AmR (311477) - F.C. les Monjes (1339671) » 116189904: T20/J1/X

Liga 116189904 Información oficial sobre el partido 116189904 en Hattrick

31.03.2007 14:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 1 / X.1983 (167238)

curruncho Alineación oficial del equipo 'curruncho' en el partido 1 - 2 Charly's team Alineación oficial del equipo 'Charly's team' en el partido
0 - 1 Ismael Echezuría (7')
Sergio Estrela (43') 1 - 1
1 - 2 Guillermo Iros (78')
curruncho Alineación oficial del equipo 'curruncho' en el partido 1 - 2 Charly's team Alineación oficial del equipo 'Charly's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
curruncho Alineación oficial del equipo 'curruncho' en el partido 1 - 7 Charly's team Alineación oficial del equipo 'Charly's team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

curruncho

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors del curruncho amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 43, deixant Sergio Estrela en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de curruncho van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 67 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Javier Mir, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Renátó Pócsik.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 38 (Lesión (no subst.)): Quan Diego Zubeldia Lauzurica va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 38, curruncho sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

Charly's team

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ismael Echezuría va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Passats 78 minuts de partit, Charlys es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Guillermo Iros es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, el Charlys va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ignacio Pérez s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Ismael Echezuría de Charlys no va ser gol per ben poc.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ismael Echezuría que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Guillermo Iros, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 52 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José Alejandro Otaño que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ignacio Pérez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Roy Gutiérrez de Charlys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Alejandro Otaño de Charlys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En José Alejandro Otaño ocupà el lloc d'en Denny Hilkhuijsen al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de Charlys quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.