Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tekto City (1333662) - Archaeopteryx F.C. (1338169) » 116184689: T20/J12/X

Liga 116184689 Información oficial sobre el partido 116184689 en Hattrick

16.06.2007 14:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 12 / X.1795 (167050)

los lokos f.c. Alineación oficial del equipo 'los lokos f.c.' en el partido 0 - 4 Archaeopteryx F.C. Alineación oficial del equipo 'Archaeopteryx F.C.' en el partido
0 - 1 Niklas T. Åhnstad (41')
0 - 2 Niklas T. Åhnstad (54')
0 - 3 Ismael Ocejo (72')
0 - 4 Günter Bertl (88')
los lokos f.c. Alineación oficial del equipo 'los lokos f.c.' en el partido 0 - 4 Archaeopteryx F.C. Alineación oficial del equipo 'Archaeopteryx F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
los lokos f.c. Alineación oficial del equipo 'los lokos f.c.' en el partido 0 - 6 Archaeopteryx F.C. Alineación oficial del equipo 'Archaeopteryx F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los lokos f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de lokos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Filogonio Avellaneda, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Español es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

Archaeopteryx F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb 41 minuts jugats, Niklas T. Åhnstad de Archaeopteryx va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Niklas T. Åhnstad, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ismael Ocejo va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 72, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Archaeopteryx, mentre ja celebrava el 0 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 88, Archaeopteryx va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Günter Bertl.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Bernard Gawędul va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Armando Insurandiaga, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Archaeopteryx va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Günter Bertl va quedar-se sol davant el porter Armando Insurandiaga, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Bernard Gawędul de Archaeopteryx, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rosen Bogdanov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 280 Minuto 68 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 68 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 208 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ismael Ocejo de Archaeopteryx va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Günter Bertl es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en İlbay Işın.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Simon Storm de Archaeopteryx la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Niklas T. Åhnstad de Archaeopteryx va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Niklas T. Åhnstad, de Archaeopteryx, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Gordon Riffelmacher el va substituir.