Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Jaén Fuconsa (1578703) - Fc Aluche (490723) » 116182595: T20/J8/X

Liga 116182595 Información oficial sobre el partido 116182595 en Hattrick

19.05.2007 14:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 8 / X.2301 (170628)

Trapicheros F.C. Alineación oficial del equipo 'Trapicheros F.C.' en el partido 2 - 4 Amanecer rojo C.F Alineación oficial del equipo 'Amanecer rojo C.F' en el partido
Alejandro Castro-Pinos (8') 1 - 0
Guillermo Illarregui (9') 2 - 0
2 - 1 Claudio Frisenda (24')
2 - 2 Fabián Villarmerín (34')
2 - 3 Milan Vy??an (82')
2 - 4 Fabián Villarmerín (84')
Trapicheros F.C. Alineación oficial del equipo 'Trapicheros F.C.' en el partido 2 - 4 Amanecer rojo C.F Alineación oficial del equipo 'Amanecer rojo C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Trapicheros F.C. Alineación oficial del equipo 'Trapicheros F.C.' en el partido 1 - 7 Amanecer rojo C.F Alineación oficial del equipo 'Amanecer rojo C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trapicheros F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Alejandro Castro-Pinos va donar a Trapicheros un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 9 (Gol por la derecha): Amb 9 minuts jugats, en Guillermo Illarregui va augmentar l'avantatge de Trapicheros a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Guillermo Illarregui de Trapicheros va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Hadrián Cougil es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Trapicheros Luis Olalalde quasi marca al minut 74 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Amábel Golán l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Giuseppe Francescoli no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alejandro Castro-Pinos estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Guillermo Illarregui va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Trapicheros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Pedro Eito de Trapicheros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Eito es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Amanecer rojo C.F

Goles Goles

  • 153 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors de Amanecer no defallien en cap moment. Producte d'això, en Claudio Frisenda va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 107 Minuto 34 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Fabián Villarmerín semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Amanecer. Qui ho havia de dir! 2 - 2.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Amanecer prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Milan Vyšňan.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Fabián Villarmerín va augmentar l'avantatge de Amanecer a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Marcos Falcés quasi aconsegueix empatar per Amanecer al minut 28, però Luis Maceda va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amanecer va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan Milan Vyšňan va quedar-se sol davant el porter Luis Maceda, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Milan Vyšňan de Amanecer va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.