Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gonzaelmago-f.C (489383) - Atlético de. Madrid (1592079) » 116178900: T20/J7/X

Liga 116178900 Información oficial sobre el partido 116178900 en Hattrick

12.05.2007 14:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 7 / X.2421 (170748)

fcf san cris tob al Alineación oficial del equipo 'fcf san cris tob al' en el partido 0 - 3 agriguiron f.c. Alineación oficial del equipo 'agriguiron f.c.' en el partido
0 - 1 Joseba Cascasona (19')
0 - 2 Diego Docal (27')
0 - 3 Delfí Català (49')
fcf san cris tob al Alineación oficial del equipo 'fcf san cris tob al' en el partido 0 - 3 agriguiron f.c. Alineación oficial del equipo 'agriguiron f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
fcf san cris tob al Alineación oficial del equipo 'fcf san cris tob al' en el partido 0 - 8 agriguiron f.c. Alineación oficial del equipo 'agriguiron f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcf san cris tob al

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): José Ramón Villahoz va estar a punt d'empatar per a cris quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Richi Corpancho va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al 78, Euxenio Saavedra hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Richi Corpancho. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nazario Aragón Reyes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Nazario Aragón Reyes ocupà el lloc d'en Hilari Cairó al 18 minuts, dos minuts després que el jugador de cris quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 71 (Lesión): cris es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Bernat De Bares no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Raúl López Medrano al camp.

agriguiron f.c.

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): agriguiron va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 19. Joseba Cascasona va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Diego Docal de agriguiron l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 27 de partit.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Delfí Català, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Artald Barberà quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jordi Torras, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Diego Docal després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jordi Torras va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Xosé Izal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joseba Cascasona de agriguiron va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Docal de agriguiron amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.