Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

triple-xXx (1413930) - collerense fc (313929) » 116176499: T20/J9/X

Liga 116176499 Información oficial sobre el partido 116176499 en Hattrick

26.05.2007 14:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 9 / X.2269 (170596)

Dreamn Teamn Alineación oficial del equipo 'Dreamn Teamn' en el partido 3 - 1 Poson Returns Alineación oficial del equipo 'Poson Returns' en el partido
0 - 1 Marcial Boazo (21')
Mohammad Hanna (25') 1 - 1
Martí Tarragó (37') 2 - 1
Mohammad Hanna (56') 3 - 1
Dreamn Teamn Alineación oficial del equipo 'Dreamn Teamn' en el partido 3 - 1 Poson Returns Alineación oficial del equipo 'Poson Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dreamn Teamn Alineación oficial del equipo 'Dreamn Teamn' en el partido 4 - 0 Poson Returns Alineación oficial del equipo 'Poson Returns' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dreamn Teamn

Goles Goles

  • 105 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Francisco Neves va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Mohammad Hanna va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Dreamn posava el marcador 1 a 1.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 37 gràcies a la jugada de Martí Tarragó, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 108 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 56, en Francisco Neves la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Mohammad Hanna que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 el Dreamn va posar setge sobre la defensa central visitant però en Mohammad Hanna no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Jaime Zunzunegui va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Serafín Santaya. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Martí Tarragó, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Francisco Neves gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Cristian Quinteros va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Mohammad Hanna es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Poson Returns

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Marcial Boazo va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Returns, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Jesús Soares va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ubaldo Piña de Returns va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Ubaldo Piña que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.