Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

i'cet paris (436810) - Selecció dels Païssos Catalans (994093) » 116164996: T20/J3/X

Liga 116164996 Información oficial sobre el partido 116164996 en Hattrick

14.04.2007 14:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 3 / X.2557 (170884)

The_Undertaker F.C Alineación oficial del equipo 'The_Undertaker F.C' en el partido 3 - 3 Montaraces F.T. Alineación oficial del equipo 'Montaraces F.T.' en el partido
Marc Barjoan (7') 1 - 0
Trucco Igor (48') 2 - 0
2 - 1 Steffen Reyskens (64')
2 - 2 Cado Gilbarrasa (70')
2 - 3 Cado Gilbarrasa (76')
Manuel Matute Llera (79') 3 - 3
The_Undertaker F.C Alineación oficial del equipo 'The_Undertaker F.C' en el partido 3 - 3 Montaraces F.T. Alineación oficial del equipo 'Montaraces F.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The_Undertaker F.C Alineación oficial del equipo 'The_Undertaker F.C' en el partido 4 - 0 Montaraces F.T. Alineación oficial del equipo 'Montaraces F.T.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The_Undertaker F.C

Goles Goles

  • 105 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Leonard Płażewski va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Marc Barjoan va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. The_Undertaker posava el marcador 1 a 0.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Amb 48 minuts jugats, en Trucco Igor va augmentar l'avantatge de The_Undertaker a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 79, Manuel Matute Llera de The_Undertaker empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Jorne De Bièvre es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Jorne De Bièvre una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 15, però una magnífica aturada de Nuno Perdigão va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): The_Undertaker va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marc Barjoan va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nuno Perdigão.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Frisa de The_Undertaker va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 20 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Frisa va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que The_Undertaker va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Leonard Płażewski de The_Undertaker va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Marc Barjoan s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Marc Barjoan, que no va rendir al seu nivell habitual.

Montaraces F.T.

Goles Goles

  • 153 Minuto 64 (Gol por la derecha): Montaraces van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 64 quan Steffen Reyskens sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 117 Minuto 70 (Gol evento especial cansancio): En Ricardo Castrillón semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 70 de partit. En Cado Gilbarrasa del Montaraces s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 2 - 2.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): En Cado Gilbarrasa va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damien Robic de Montaraces es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Damien Robic de Montaraces va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Manuel Arenal va prendre el seu rol al minut 29.