Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

san antonio.d (1372160) - Wocka's House (1418094) » 116147947: T20/J11/X

Liga 116147947 Información oficial sobre el partido 116147947 en Hattrick

09.06.2007 14:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 11 / X.2972 (171299)

Bobadilla Station F.C Alineación oficial del equipo 'Bobadilla Station F.C' en el partido 4 - 0 Il Grande Toro Alineación oficial del equipo 'Il Grande Toro' en el partido
Jordi Cegarra (23') 1 - 0
Alberto Villaverde (28') 2 - 0
Alberto Villaverde (71') 3 - 0
Alberto Villaverde (74') 4 - 0
Bobadilla Station F.C Alineación oficial del equipo 'Bobadilla Station F.C' en el partido 4 - 0 Il Grande Toro Alineación oficial del equipo 'Il Grande Toro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bobadilla Station F.C Alineación oficial del equipo 'Bobadilla Station F.C' en el partido 2 - 0 Il Grande Toro Alineación oficial del equipo 'Il Grande Toro' en el partido
Tiene suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bobadilla Station F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bobadilla contenien la respiració mentre en Jordi Cegarra s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Anacleto Torre Roxas estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Alberto Villaverde va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 28.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Alberto Villaverde va augmentar l'avantatge de Bobadilla a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Alberto Villaverde va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Anacleto Torre Roxas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bobadilla.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10, Pompeio Opá arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Passaven 32 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Serafín Badía va rematar alt.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Víctor Ibañez Irarrazábal una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Oscar Careaga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Oscar Careaga al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pompeio Opá va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Cegarra de Bobadilla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pompeio Opá de Bobadilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Víctor Ibañez Irarrazábal va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Bobadilla estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Després de 42 minuts jugats, Xacobe Barrera es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alfredo Pulido.

Il Grande Toro

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): El Grande va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Oscar Careaga la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gilberto Rico Conde.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): El jugador de Grande Raúl Araujo va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Abel Olivares va entrar en el seu lloc.