Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Palma (989579) - san sidros park (1597161) » 116146525: T20/J6/X

Liga 116146525 Información oficial sobre el partido 116146525 en Hattrick

05.05.2007 14:15:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 6 / X.2414 (170741)

ADRIA FC Alineación oficial del equipo 'ADRIA FC' en el partido 3 - 2 brivitiño Alineación oficial del equipo 'brivitiño' en el partido
0 - 1 Roy Nieva (37')
Salvador Fortúnez (49') 1 - 1
Baldomero Villar (85') 2 - 1
2 - 2 Quim Sargatal (89')
Oriol Matute Robres (90') 3 - 2
ADRIA FC Alineación oficial del equipo 'ADRIA FC' en el partido 3 - 2 brivitiño Alineación oficial del equipo 'brivitiño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ADRIA FC Alineación oficial del equipo 'ADRIA FC' en el partido 0 - 5 brivitiño Alineación oficial del equipo 'brivitiño' en el partido
Tiene bastante suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ADRIA FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Diego Narváez és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Salvador Fortúnez perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 116 Minuto 85 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 85, en Salvador Fortúnez del ADRIA va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Baldomero Villar que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): Oriol Matute Robres va donar a ADRIA un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ADRIA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Joan Carles Rodríguez va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Pablo César Lazaga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Carles Rodríguez de ADRIA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 20 (Tirita (médico)): Alejandro Ugalde va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de ADRIA es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Era el minut 74 quan després d'una dura entrada, el jugador Alejandro Ugalde de ADRIA s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Aman Fernández Madrigal de ADRIA va abandonar el terreny de joc després de 88 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Severo Valda va entrar en el seu lloc.

brivitiño

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): brivitiño va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 37. Roy Nieva va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 89, quan Quim Sargatal va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Alfredo Fernán va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniel Corvera va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Cojoncio Regadas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): brivitiño va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel Corvera va desviar el xut final de Pepe Gutiérrez Huerta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): brivitiño va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel Corvera va desviar el xut final de Zachary Sands després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 de partit, Roy Nieva quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Alejandro Ugalde va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Quim Sargatal de brivitiño va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfredo Fernán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alfredo Fernán se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.