Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UPA Team (48505) - AREAS FS. (1416268) » 116125164: T20/J14/X

Liga 116125164 Información oficial sobre el partido 116125164 en Hattrick

30.06.2007 14:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 14 / X.777 (96860)

Aliki Team Alineación oficial del equipo 'Aliki Team' en el partido 1 - 1 FCY (Futbol Club Yagirum) Alineación oficial del equipo 'FCY (Futbol Club Yagirum)' en el partido
Tozé Pimenta (74') 1 - 0
1 - 1 Antonio Rodrigo (76')
Aliki Team Alineación oficial del equipo 'Aliki Team' en el partido 1 - 1 FCY (Futbol Club Yagirum) Alineación oficial del equipo 'FCY (Futbol Club Yagirum)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aliki Team Alineación oficial del equipo 'Aliki Team' en el partido 2 - 0 FCY (Futbol Club Yagirum) Alineación oficial del equipo 'FCY (Futbol Club Yagirum)' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aliki Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Aliki, atacant per l'esquerra al minut 74, va aprofitar el magnífic llançament de Tozé Pimenta per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juanjo Maldonado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Andreu Asensi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aliki se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Aliki va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ot Agustí en un 1 contra 1 amb el porter Hélder Barradas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En David Corbatón va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ot Agustí de Aliki va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Aliki va fer una substitució al minut 31. Alexandrino Brenha va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Andreu Asensi.

FCY (Futbol Club Yagirum)

Goles Goles

  • 164 Minuto 76 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 76 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Yagirum). Antonio Rodrigo el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Yagirum), l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Carles Serradesanferm va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Ascarza de Yagirum) va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Després de 73 minuts jugats, Marc Capafons es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rodolf Buch.