Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Camagosi fc. (1595071) - F.C, ADRI (47825) » 116117218: T20/J2/X

Liga 116117218 Información oficial sobre el partido 116117218 en Hattrick

07.04.2007 14:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 2 / X.636 (96719)

U.D.Abusejo Alineación oficial del equipo 'U.D.Abusejo' en el partido 0 - 6 Rapido de Simes Alineación oficial del equipo 'Rapido de Simes' en el partido
0 - 1 José Moragas (35')
0 - 2 Cristòfol Villar (36')
0 - 3 Naser Razi (87')
0 - 4 Óscar Cañizares (88')
0 - 5 Óscar Cañizares (90')
0 - 6 Alejandro Reverón (90')
U.D.Abusejo Alineación oficial del equipo 'U.D.Abusejo' en el partido 0 - 6 Rapido de Simes Alineación oficial del equipo 'Rapido de Simes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D.Abusejo Alineación oficial del equipo 'U.D.Abusejo' en el partido 0 - 4 Rapido de Simes Alineación oficial del equipo 'Rapido de Simes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Abusejo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Ricard Picó del U.D.Abusejo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de U.D.Abusejo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Amadeo Fuencirio va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 2 (Lesión leve): Després de 2 minuts jugats, Luís Ricón es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ricard Picó.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Passats 85 minuts de joc, en Amadeo Fuencirio de U.D.Abusejo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Rapido de Simes

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de José Moragas que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Cristòfol Villar va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 2 per a Rapido.
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87, una falta xutada per Naser Razi va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Rapido. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 136 Minuto 88 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Antonio Usandizaga s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Óscar Cañizares, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 4.
  • 105 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Óscar Cañizares rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Naser Razi, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 5 a l'estadi!
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Alejandro Reverón va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Cristòfol Villar que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Cristòfol Villar va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jesús Aramburu va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Miquel Gavaldà, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rapido va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Alejandro Reverón va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jesús Aramburu va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Enrique Fernández, el jugador de Rapido va ser expulsat al minut 90.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 90 (Tirita): Al minut 90, Óscar Cañizares de Rapido es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.