Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mucho_betis (802136) - Aguiluchos de Madrid (1369373) » 116107999: T20/J6/X

Liga 116107999 Información oficial sobre el partido 116107999 en Hattrick

05.05.2007 14:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 6 / X.471 (96554)

Roadrunners CF Alineación oficial del equipo 'Roadrunners CF' en el partido 2 - 1 Macarras F.C Alineación oficial del equipo 'Macarras F.C' en el partido
Casimiro Huelgues (24') 1 - 0
1 - 1 Roni Regev (61')
Fulgencio Vázquez (88') 2 - 1
Roadrunners CF Alineación oficial del equipo 'Roadrunners CF' en el partido 2 - 1 Macarras F.C Alineación oficial del equipo 'Macarras F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Roadrunners CF Alineación oficial del equipo 'Roadrunners CF' en el partido 0 - 2 Macarras F.C Alineación oficial del equipo 'Macarras F.C' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roadrunners CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Roadrunners va ser Casimiro Huelgues.
  • 117 Minuto 88 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Konstantin Nahasepp, que quasi sense aire va regalar la pilota a Fulgencio Vázquez de Roadrunners, que, amb energies de reserva, va fer el 2 - 1. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Roadrunners va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlos Alberto Doni, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Roadrunners sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Carlos Alberto Doni, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 87 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eliseo Salmerón de Roadrunners es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adán de Paula de Roadrunners la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Eliseo Salmerón de Roadrunners es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 87.

Macarras F.C

Goles Goles

  • 164 Minuto 61 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Roni Regev va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Bruno Tamagnini va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Onno de Zwaan va fer una magnífica centrada, però la rematada de Nikolaos Karousis va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Jimmy Follestad quasi aconsegueix empatar per Macarras al minut 27, però Seran Bajona va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pedro Fernández Granados quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, un refús desafortunat de Seran Bajona, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Onno de Zwaan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.