Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vlc_jandret (1580946) - BARRI FC (1421397) » 116107995: T20/J6/X

Liga 116107995 Información oficial sobre el partido 116107995 en Hattrick

05.05.2007 14:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 6 / X.471 (96554)

vlc_jandret Alineación oficial del equipo 'vlc_jandret' en el partido 1 - 0 Laupelau Alineación oficial del equipo 'Laupelau' en el partido
Søren Rostgaard (38') 1 - 0
vlc_jandret Alineación oficial del equipo 'vlc_jandret' en el partido 1 - 0 Laupelau Alineación oficial del equipo 'Laupelau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vlc_jandret Alineación oficial del equipo 'vlc_jandret' en el partido 1 - 1 Laupelau Alineación oficial del equipo 'Laupelau' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,3 % 64,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vlc_jandret

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Søren Rostgaard de vlc_jandret va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): vlc_jandret va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Julián Rey en un 1 contra 1 amb el porter Hipolito Cosco, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Exuperancio Lata després que el jugador de vlc_jandret li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michele Pubussu de vlc_jandret es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Laupelau

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Laupelau que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Adrián Apruzzese, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Adrián Apruzzese per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 40, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Laupelau va estar a punt d'empatar al 52 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Joachim Wittbräucke que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Laupelau va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Gérard Allemand es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ignacio Garnica es va comportar com un juvenil al minut 56 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 59, en un 1 contra 1 amb el porter, però Patrik Nilsson va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Albert Fenollar des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gérard Allemand de Laupelau la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albert Fenollar de Laupelau es va emportar una amonestació al minut 47 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Laupelau es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Daniel Esteve no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Abner Electrónico al camp.
  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 35 va fer que Gonzalo Abajo de Laupelau hagués d'abandonar el terreny de joc. Eric Serracant va entrar al terreny de joc per suplir-lo.