Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los pistones gripaos (988361) - F.C. Attractors (1579309) » 116105643: T20/J5/X

Liga 116105643 Información oficial sobre el partido 116105643 en Hattrick

28.04.2007 14:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 5 / X.429 (96512)

Mayu Alineación oficial del equipo 'Mayu' en el partido 0 - 0 inter d'olot Alineación oficial del equipo 'inter d'olot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mayu Alineación oficial del equipo 'Mayu' en el partido 1 - 0 inter d'olot Alineación oficial del equipo 'inter d'olot' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mayu

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Mayu per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ronieliton Rebello, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Amb 8 minuts disputats, Iván Falguera gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Bjarne Lund va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Mayu va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Vicente Ereinuzqueta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bjarne Lund.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Roger Fricoteaux va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

inter d'olot

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de dolot va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Egidio Bezzi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Jónás Mátrai, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 71 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teodor Hermannshöhe de dolot es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Teodor Hermannshöhe va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 5 (Tirita): Al minut 5, Mahmood Farsi de dolot es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.