Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

onofrescosfresco.f.c (125812) - Tramuntana C.F. (1413988) » 116102410: T20/J9/X

Liga 116102410 Información oficial sobre el partido 116102410 en Hattrick

26.05.2007 14:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 9 / X.371 (96454)

Aitana Blues FC Alineación oficial del equipo 'Aitana Blues FC' en el partido 2 - 1 F1 Fia Team C.F Alineación oficial del equipo 'F1 Fia Team C.F' en el partido
0 - 1 Enzo Vallderrama (31')
Maximilian Johansson (37') 1 - 1
Luis Bustingorri (69') 2 - 1
Aitana Blues FC Alineación oficial del equipo 'Aitana Blues FC' en el partido 2 - 1 F1 Fia Team C.F Alineación oficial del equipo 'F1 Fia Team C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aitana Blues FC Alineación oficial del equipo 'Aitana Blues FC' en el partido 1 - 1 F1 Fia Team C.F Alineación oficial del equipo 'F1 Fia Team C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,6 % 35,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aitana Blues FC

Goles Goles

  • 136 Minuto 37 (Gol evento especial inexperiencia rival): Frederic Barro va deixar patent la seva inexperiència al minut 37, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Maximilian Johansson va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a Aitana.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Corria el minut 69 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Luis Bustingorri, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Ralf Kleindienst del Aitana ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Jesús Medina Espino de Aitana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F1 Fia Team C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Enzo Vallderrama que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 3 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Eduardo Peláez que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): Eduardo Peláez va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Onésimo Riobó va estar a punt de posar per davant a Team amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Diego Fillol va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Eduardo Peláez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Eduardo Peláez va marcar al minut 66 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Gálvez de Team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Enzo Vallderrama, jugador de Team, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 35. Juan Carlos Rubio Cerro, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Remo Forese ocupà el lloc d'en Olivier Bernardini al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Team quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Leslie Stokvis de Team va abandonar el terreny de joc després de 62 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Hélder Lamego va entrar en el seu lloc.