Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Fieras G.R.J (1420567) - Atlético Pandingo (1420620) » 116102158: T20/J1/X

Liga 116102158 Información oficial sobre el partido 116102158 en Hattrick

31.03.2007 14:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 1 / X.367 (96450)

Iron Maiden Tenerife Alineación oficial del equipo 'Iron Maiden Tenerife' en el partido 1 - 2 Rayo Molviceño Alineación oficial del equipo 'Rayo Molviceño' en el partido
Torstein Næss (2') 1 - 0
1 - 1 Adrian ??gowik (45')
1 - 2 Carlo Bianchi (70')
Iron Maiden Tenerife Alineación oficial del equipo 'Iron Maiden Tenerife' en el partido 1 - 2 Rayo Molviceño Alineación oficial del equipo 'Rayo Molviceño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Iron Maiden Tenerife Alineación oficial del equipo 'Iron Maiden Tenerife' en el partido 1 - 1 Rayo Molviceño Alineación oficial del equipo 'Rayo Molviceño' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,8 % 38,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iron Maiden Tenerife

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Primitivo Labruna arribés a peus de Torstein Næss, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Tenerife el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Primitivo Labruna gairebé va marcar per a Tenerife des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Torstein Næss de Tenerife amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 43 (Lesión (no subst.)): Tenerife no podia fer cap canvi en Gilbert Hughes va deixar el terreny de joc al minut 43 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

Rayo Molviceño

Goles Goles

  • 162 Minuto 45 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 45, quan Adrian Łęgowik va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Passats 70 minuts de partit, Molviceño es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Carlo Bianchi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Adrian Łęgowik, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Molviceño va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carlo Bianchi va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Adrian Łęgowik va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Desiderio Boente va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Nicolás Porrini va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Desiderio Boente, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Yern es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): El jugador de Molviceño Guillermo Briñas va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Raúl Labastida va entrar en el seu lloc.