Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mordisquitos Team (798774) - Black Dimension (1430691) » 116099976: T20/J4/X

Liga 116099976 Información oficial sobre el partido 116099976 en Hattrick

21.04.2007 14:10:00
Liga: Temporada 20 / Jornada 4 / X.328 (96411)

Quijote FCB Alineación oficial del equipo 'Quijote FCB' en el partido 3 - 3 Black Dimension Alineación oficial del equipo 'Black Dimension' en el partido
Joaquim Antunes (9') 1 - 0
1 - 1 Danny Oscar (12')
Jesús del Moral (18') 2 - 1
Fabio Calles (48') 3 - 1
3 - 2 Fernando Rupérez (50')
3 - 3 Martin Stålén (76')
Quijote FCB Alineación oficial del equipo 'Quijote FCB' en el partido 3 - 3 Black Dimension Alineación oficial del equipo 'Black Dimension' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Quijote FCB Alineación oficial del equipo 'Quijote FCB' en el partido 5 - 3 Black Dimension Alineación oficial del equipo 'Black Dimension' en el partido
Tiene mala suerte 5.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,9 % 14,3 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quijote FCB

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Joaquim Antunes va donar a Quijote un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Quijote prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Jesús del Moral va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Santi Villasana el va rematar Fabio Calles amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Oscar Cedrés Expósito per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pekka Snellman va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Roberto Fernández, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Rob Stensson haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Quijote al minut 78.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Joaquim Antunes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Quijote se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Óscar d'Alessandro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Ignacio Marco de Quijote va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar d'Alessandro de Quijote va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús del Moral.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Quijote es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Davide Barontini no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Óscar d'Alessandro al camp.

Black Dimension

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 12. L'anotador per Dimension va ser Danny Oscar, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 151 Minuto 50 (Gol por el centro): Un mica després, Fernando Rupérez de Dimension va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Laurent Tixier la va rematar Martin Stålén amb una magnífica volea que va fer pujar per a Dimension el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rob Stensson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ion-Marian Matei.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martin Stålén de Dimension va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.